Mossèn Tapiola i la cuina de Palafrugell

Amb el pseudònim d'Arion, Frederic Tapiola i Gironella, que havia estat director de la primera etapa de la Revista de Palafrugell (1962-1978) va publicar entre 1962 i 1973 una col·lecció d'articles de cuina, de rebosteria i d'alimentació recollits sota la rúbrica de Coquinum Forum (Fòrum de Cuina) que són un testimoni excepcional d'una vella cuina o cuines familiars d'influència rural i individualistes.

Més informació

  • Número publicació: 1
  • Autors: Vila, Pep
  • Any: 2000
Mossèn Tapiola i la cuina de Palafrugell

Darrera actualització

dimecres, 08 febrer 2017

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell premi Administració Oberta 2023
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons