Promoció Econòmica

Què fem?

Empreses

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) compta amb una àrea d'empreses al servei d'emprenedors, organitzacions empresarials i establiments.

La missió de l'IPEP és oferir un servei integral, professional i personalitzat que doni resposta a les necessitats de les organitzacions que constitueixen el teixit empresarial de Palafrugell.

L'IPEP col·labora amb les institucions privades, posant al seu abast la informació, els recursos i l'assessorament adient per tal que puguin ser viables en l'àmbit econòmic i empresarial, assolir la seva consolidació i millorar la seva competitivitat en un entorn complex i constantment canviant.

Turisme

El lloc web www.visitpalafrugell.cat està pensat per respondre les principals preguntes que es plantegen a les oficines de turisme: com arribar, on dormir, on menjar, on comprar, què podem fer, etc. entre d'altres.

D'altra banda, aquest web també es constitueix com a eina per als recepcionistes d'establiments turístics i per a tots aquells establiments i persones que atenen al públic, amb informació exhaustiva i contactes.

Es tracta d'un web atractiu, donada la finalitat d'atraure clients amb molta imatge, informació meteorològica actualitzada i amb presència de les xarxes socials.

Comerç i mercats

A banda del mercat diari, Palafrugell compta amb el mercat setmanal, que es celebra el diumenge sent tot un esdeveniment cultural, econòmic i social. El fet de tenir lloc en un dia festiu fa que aplegui ciutadans d'altres poblacions i esdevingui un element de cohesió al municipi.

Al llarg de l'any, tant a Palafrugell com els seus nuclis de població, celebren diversos mercats que solen coincidir amb l'època d'estiu o amb els diferents esdeveniments culturals que tenen lloc al municipi.

Ocupació i treball

Dinamitzar el mercat de treball del municipi, fent un treball acurat per a la promoció de la competitivitat a les empreses i la competitivitat de les persones en l'àmbit de l'ocupació.

Facilitar recursos per a l'ocupació i mediació entre l'oferta i la demanda, per aconseguir la inserció socioprofessional de les persones desocupades, així com desenvolupar un servei d'ajuda a les empreses per a la recerca de treballadors/ores i potenciar el coneixement del servei entre els diversos agents del mercat laboral del territori.

Formació

L'IPEP organitza durant l'any diferents cursos i activitats destinades a aturats, treballadors, empresaris i emprenedors. Entre els objectius destaca la millora de les competències professionals dels individus per tal d'aconseguir:

  • Foment de l'ocupació.
  • Millora de la competitivitat de les empreses.
  • Reforçar les bases dels projectes d'emprenedoria.

Horari

  • De dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h
  • Divendres, de 9 a 14 h

Contacte

  • Carrer Major, 1, 17200 Palafrugell
  • 972 611 820
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Responsable tècnic

Sílvia Beleña

Personal

2 caps d'àrea
5 administratives
5 aux. administratives
1 prospector
1 AODL
1 zeladora

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons