Joan Vigas Bonany

Alcalde, Regidor delegat de l'Institut de Promoció Econòmica (IPEP), Regidor del nucli de Calella de Palafrugell, Vocal de la Junta de Govern Local, Vocal de la Comissió informativa d'Administració General, Economia i Hisenda, Vocal de la Comissió informativa d'Urbanisme, Coordinador de l'Àmbit d'Administració General

Palafrugell, 1958. Divorciat i amb dues filles. Diplomat en Empresarials. Va ampliar els coneixements d'anglès a la Technological School de Cambridge. Després de treballar un temps a una bodega de Bourgogne, es va incorporar a l'empresa familiar J. Vigas S.A., on va desenvolupar durant 39 anys la seva carrera professional i en la qual va ocupar diferents càrrecs (conseller delegat, gerent, responsable de diferents mercats internacionals, controller, responsable financer).

Ha ocupat la vicepresidència de la Cambra de Comerç de Palamós durant 6 anys, i ha estat membre de la territorial gironina de la mútua d'accidents Activa Mútua. Ha ocupat diferents càrrecs a l'Associació d'Empresaris Surers (AECORK), així com diferents càrrecs a entitats lligades al món de l'esport. Va ser president de l'assemblea local de la l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) durant 3 anys.

L'octubre 2018 va ser cofundador del partit polític Som Gent del Poble. Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019, i alcalde des del mes de maig de 2022.

Promoció Econòmica: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment del turisme, la política municipal en matèria de promoció de l'activitat econòmica, la gestió dels plans ocupacionals i la formació ocupacional, així com la política municipal en matèria de promoció de l'activitat comercial en general. També les polítiques d'empresa i emprenedoria i relació amb el sector d'activitats econòmica.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Joan Vigas Bonany

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons