Grups d'interès

La Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació i bon govern, defineix un grup d’interès com aquelles persones o organitzacions que realitzen activitats de participació en l'elaboració i aplicació de les polítiques públiques de l'Ajuntament, amb la finalitat d'influir en l'orientació d'aquestes polítiques, ja sigui en defensa d'un interès propi, de tercers o bé d'interès general. Es tracta, doncs, de persones o organitzacions que poden ser decisives en la configuració de les polítiques públiques.

Els grups d'interès s'han d'inscriure al Registre de grups d'interès de la Generalitat de Catalunya per tal de poder mantenir contacte amb l'alcalde i els regidors i regidores de l'Ajuntament. Així doncs, un grup d'interès que no hagi realitzat la inscripció en aquest registre, com a norma general, no podrà reunir-se amb els càrrecs públics de l'Ajuntament de Palafrugell.

Per a qualsevol dubte, també us podeu posar en contacte amb l'Alcaldia de l'Ajuntament de Palafrugell trucant al telèfon 972 613 100.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell premi Administració Oberta 2023
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons