Avís: d'acord amb el Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, des del dissabte 14 de març han quedat suspesos i s'interrompen els terminis per a la tramitació dels procediments de l'Ajuntament i també han quedat suspesos els terminis de prescripció i caducitat de qualsevol acció o dret.

  • Coronavirus. Informació i mesures municipals

    Coronavirus. Informació i mesures municipals

Grups d'interès

La Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació i bon govern, defineix un grup d’interès com aquelles persones o organitzacions que realitzen activitats de participació en l'elaboració i aplicació de les polítiques públiques de l'Ajuntament, amb la finalitat d'influir en l'orientació d'aquestes polítiques, ja sigui en defensa d'un interès propi, de tercers o bé d'interès general. Es tracta, doncs, de persones o organitzacions que poden ser decisives en la configuració de les polítiques públiques.

Els grups d'interès s'han d'inscriure al Registre de grups d'interès de la Generalitat de Catalunya per tal de poder mantenir contacte amb l'alcalde i els regidors i regidores de l'Ajuntament. Així doncs, un grup d'interès que no hagi realitzat la inscripció en aquest registre, com a norma general, no podrà reunir-se amb els càrrecs públics de l'Ajuntament de Palafrugell.

Per a qualsevol dubte, també us podeu posar en contacte amb l'Alcaldia de l'Ajuntament de Palafrugell trucant al telèfon 972 613 100.

Càmera web

Webcam del Far de Sant Sebastià

Darreres piulades

El temps a Palafrugell

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons