Marta Vim Quintana

Nova governança, Participació ciutadana, Comunicació, Transparència, Gestió de Sistemes de la Informació

Banyoles (Girona), 1981. Resident a Palafrugell des de 2014. Estudis de Disseny Multimèdia, Community Management i Màrqueting Digital. 10 anys d'experiència en agències de publicitat i comunicació realitzant campanyes per a empreses nacionals i internacionals.

Actualment, treballa per compte propi com a assessora de pymes en projectes de comunicació i màrqueting 360 per a empreses i institucions.

Regidora a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2023.

Delegacions

Nova governança: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les polítiques de nova governança, a fi i efecte de millorar la gestió de les polítiques municipals per acostar-les a les necessitats actuals i, en especial futures, de la ciutadania.

Participació ciutadana: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les polítiques de participació ciutadana.

Comunicació: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les polítiques de comunicació institucional.

Transparència: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les polítiques de transparència de l'Ajuntament.

Gestió de Sistemes de la Informació: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió dels sistemes informàtics de l'Ajuntament per donar servei a nivell intern i extern. Inclou també el GIS, que comprèn els actes de planificació, impuls i gestió del sistema d’informació geogràfica per donar servei a nivell intern i extern.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Marta Vim Quintana

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons