Laura Millán Morales

2a Tinent d'alcalde, Cultura, Joventut, Festes, Grans esdeveniments de la ciutat

Palafrugell, 1991. Soltera. Mestra. Graduada en mestre de primària i anglès, i màster en dificultats d'aprenentatge i trastorns del llenguatge. Actualment exerceix a l'escola Cor de Maria de La Bisbal d’Empordà, com a mestra d'anglès i d'educació especial, col·laborant de la mà de diverses associacions en la integració de l'alumnat amb diversitat funcional en els centres escolars ordinaris. Actualment es troba en el programa de doctorat de la Universitat de Girona, dins d'un programa d'estudi de la lectura i cursant el màster en prevenció de riscos laborals a la UOC.

Dins l'àmbit associatiu, forma part de la Junta actual de l'Associació de Veïns i Amics de Calella com a secretària des del 2016. Participant en la vida activa de Calella promovent activitats culturals i lúdiques, i com a pont i nexe amb l'Ajuntament per a solucionar i millorar aquells assumptes que afecten la vida de Calella.

Regidora a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019.

Delegacions

Cultura: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les activitats culturals i la gestió dels equipaments culturals.

Joventut: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la polítiques d'emancipació juvenil, centrades en els eixos d'habitatge, treball i educació. A més, també en àmbits com ara l'esbarjo, la salut i la prevenció, la cultura, la participació o el foment de la cohesió social.

Festes: Comprèn els aspectes relacionats amb el foment, la programació i organització de les festes populars i les activitats lúdiques i festives.

Grans esdeveniments de la ciutat: Comprèn els aspectes relacionats amb el foment, la programació i organització de grans esdeveniments de la ciutat que calgui la coordinació entre diverses àrees de l'Ajuntament (Festes de Primavera, Flors i Violes, Festival de Jazz, Cantada d'Havaneres de Calella, Festa Major...).

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Laura Millán Morales

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons