Josep Salvatella Mallart

Tercer Tinent d'Alcalde, Regidor delegat de Participació, Atenció Ciutadana, Cooperació, Gent Gran, Arxiu Municipal i adjunt de l'Institut de Promoció Econòmica (IPEP), Vocal de la Junta de Govern Local, Vocal de la Comissió informativa d'Administració General, Economia i Hisenda, Vocal de la Comissió informativa de Serveis a les Persones

Palafrugell, 1974. Professor de secundària. Llicenciat en Geografia i Història, Postgraduat en Gestió de Projectes Editorials i en Direcció de Centres Gerontològics. Professionalment, ha treballat en àmbits tan diversos com el comerç, l'Administració pública local i el món educatiu.

És coautor de Crònica d'un segle. Palafrugell 1900 – 1999, 120 anys de premsa local a Palafrugell, i Història del Baix Empordà. Des de 1996 ha col·laborat com a redactor a la Revista de Palafrugell i, puntualment, al Crònica d'un Any i altres publicacions periòdiques.

En el camp associatiu i de voluntariat, ha estat vinculat amb diferents entitats des de ben jove, com l'Associació Catalana del Vi (ASCAVI) i l'Associació de Familiars de Palafrugell Gent Gran (AFRU), de les quals en va ser cofundador. Actualment és patró de la Fundació Ernest Morató, membre de la Comissió per a la restauració de les pintures de Sant Martí de Palafrugell i integrant de l'elenc dels Pastorets de Palafrugell.

Políticament, milita al Partit Demòcrata i a la Crida Nacional per la República i, des de 2012, ha participat activament en el procés pel reconeixement i l'exercici del dret d'autodeterminació del poble català, des de la seva adscripció a l'Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural. Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019.

Participació i Cooperació: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i, particularment, aquells aspectes relacionats amb el foment i la creació d’espais i mecanismes que facilitin la participació de la ciutadania en els afers públics. També aquells aspectes relacionats amb les polítiques de cooperació i solidaritat.

Atenció ciutadana: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de l'atenció ciutadana.

Gent Gran Activa: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i, particularment, aquells aspectes relacionats amb les polítiques de gent gran activa, centrades a promoure la participació de les persones grans en els temes que són del seu interès com a col·lectiu, així com en la vida del municipi, i a fomentar les relacions intergeneracionals.

Arxiu Municipal: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de les activitats de coneixement dels fons documentals municipals, la seva conservació, i dinamització cultural vinculada amb l’arxiu.

Adjunt a I'Institut de Promoció Econòmica (IPEP): El regidor portarà a terme funcions de suport a la Regidoria d'IPEP.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Josep Salvatella Mallart

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons