Josep Salvatella Mallart

Tercer Tinent d'Alcalde, Regidor delegat de Participació, Atenció Ciutadana, Cooperació, Gent Gran, Arxiu Municipal i adjunt de l'Institut de Promoció Econòmica (IPEP), Vocal de la Junta de Govern Local, Vocal de la Comissió informativa d'Administració General, Economia i Hisenda, Vocal de la Comissió informativa de Serveis a les Persones

Palafrugell, 1974. Professor de secundària. Llicenciat en Geografia i Història, Postgraduat en Gestió de Projectes Editorials i en Direcció de Centres Gerontològics. Professionalment, ha treballat en àmbits tan diversos com el comerç, l'Administració pública local i el món educatiu.

És coautor de Crònica d'un segle. Palafrugell 1900 – 1999, 120 anys de premsa local a Palafrugell, i Història del Baix Empordà. Des de 1996 ha col·laborat com a redactor a la Revista de Palafrugell i, puntualment, al Crònica d'un Any i altres publicacions periòdiques.

En el camp associatiu i de voluntariat, ha estat vinculat amb diferents entitats des de ben jove, com l'Associació Catalana del Vi (ASCAVI) i l'Associació de Familiars de Palafrugell Gent Gran (AFRU), de les quals en va ser cofundador. Actualment és patró de la Fundació Ernest Morató, membre de la Comissió per a la restauració de les pintures de Sant Martí de Palafrugell i integrant de l'elenc dels Pastorets de Palafrugell.

Políticament, milita al Partit Demòcrata i a la Crida Nacional per la República i, des de 2012, ha participat activament en el procés pel reconeixement i l'exercici del dret d'autodeterminació del poble català, des de la seva adscripció a l'Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural. Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019.

Participació i Cooperació: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i, particularment, aquells aspectes relacionats amb el foment i la creació d’espais i mecanismes que facilitin la participació de la ciutadania en els afers públics. També aquells aspectes relacionats amb les polítiques de cooperació i solidaritat.

Atenció ciutadana: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de l'atenció ciutadana.

Gent Gran Activa: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i, particularment, aquells aspectes relacionats amb les polítiques de gent gran activa, centrades a promoure la participació de les persones grans en els temes que són del seu interès com a col·lectiu, així com en la vida del municipi, i a fomentar les relacions intergeneracionals.

Arxiu Municipal: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de les activitats de coneixement dels fons documentals municipals, la seva conservació, i dinamització cultural vinculada amb l’arxiu.

Adjunt a I'Institut de Promoció Econòmica (IPEP): El regidor portarà a terme funcions de suport a la Regidoria d'IPEP.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Josep Salvatella Mallart

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons