Camí de ronda de Sant Roc als Tres Pins

Aquest itinerari voreja la façana litoral de Calella de Palafrugell. Des de la platja de Sant Roc, es continua pel front marí cap als banys d'en Caixa i el Port Pelegrí. A continuació la punta dels Burricaires, on s'hi troba un magnífic mirador i la Platgeta. Continuem aquesta ruta més urbana de Calella seguint el camí arran de mar que forma part del GR-92 i s'arriba a la platja d'en Calau.

Les cales es van succeint fins arribar al Port Bo, molt conegut per les voltes i la Cantada d'Havaneres de Calella, el primer dissabte de juliol. Just al darrere hi ha Sa Perola, antic local de pescadors, conservat amb el seu aspecte original i actualment oficina de turisme i centre d'interpretació.

Tot seguit, es troba es Còdol, un conjunt de roques que separen la platja del Port Bo i el port de Malaespina, i que han esdevingut un símbol de Calella. Es troba un moll sota can Jaume Gil, i es continua cap al mirador de Primitiu Guri. Després, arran de mar, es travessa la terrassa de la casa Rosa (can Genís), amb dret de pas, per entrar de ple a la platja del Canadell.

En aquesta zona de banys, molt coneguda pels seus soterranis, s'hi troba el passeig del Canadell. Sota Can Jubert i el Canyissos (o sota can Comes) hi ha petits racons molt apreciats pels banyistes d'hivern, que us acostaran a través d'un tram d'escales als Tres Pins, on s'hi troba la torre de guaita de Calella, construïda l'any 1597 per controlar els atacs pirates de l'època i des d'on continua el camí de ronda direcció a Llafranc. Es pot trigar aproximadament uns 30 minuts a fer el recorregut caminant.

Més informació

  • Recorregut: Des de la platja de Sant Roc fins als Tres Pins
  • Distància: 1,35 km
Els Tres Pins (Calella de Palafrugell)

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons