Marc Piferrer Corredor

3r Tinent d'alcalde, Promoció econòmica, Desenvolupament local, Turisme, Ocupació, Innovació, Formació professional

Palafrugell, 1975. Casat i amb tres fills. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses en l'especialitat de comptabilitat i finances. Formació en Direcció d'Empreses Immobiliàries per IESE Business School. Propietari de varies empreses relacionades amb el sector immobiliari i turístic.

Assessor en el creixement del lloguer turístic mundial. Va ser President de l'Associació Turística d'Apartaments de Girona i membre de Federatur. Actualment és membre de la Junta del Col·legi d'Administradors de Finques de Girona. Col·labora amb el Club Hoquei Palafrugell i és professor de Kundalini Ioga.

Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019.

Delegacions

Promoció econòmica: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de la política municipal en matèria de promoció de l'activitat econòmica de la ciutat.

Desenvolupament local: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de la política municipal en matèria de desenvolupament local.

Turisme: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de la política municipal en matèria de turisme a la ciutat.

Ocupació: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de la política municipal en matèria d'ocupació, com la gestió dels plans ocupacionals i la formació ocupacional.

Innovació: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de la política municipal en matèria d'innovació empresarial.

Formació professional: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment de la política municipal en matèria de formació professional.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Marc Piferrer Corredor

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell premi Administració Oberta 2023
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons