Posada en funcionament de les càmeres de control d'accés a un tram de la Carretera Vella de Calella

Al tram de la zona del Prat Xirlo, a partir del 8 de juliol

El passat mes de març, una vegada van entrar en funcionament els nous canvis de circulació que es van fer a la Carretera Vella de Calella, l'Ajuntament també va instal·lar dues càmeres de control d'accés en el tram més proper a la zona del Prat Xirlo.

Fins ara, aquestes dues càmeres de control d'accés han funcionat en període de proves. Però a partir del 8 de juliol ja entren en funcionament, de tal manera que els vehicles no autoritzats que passin per aquest tram seran denunciats per haver comès una infracció de trànsit.

Aquest tram de la Carretera Vella de Calella, és el tram comprès entre l'accés a la Carretera Vella des de l'Avinguda del Mar (des de la rotonda que hi ha a la meitat de l'autovia) fins a l'encreuament amb el carrer de la Primavera.

Càmeres

La primera càmera, controla els vehicles que van en direcció a Calella per la Carretera Vella a partir de la nova petita rotonda que hi ha un cop passada la zona de les discoteques. A partir d'aquest punt, només hi podran accedir els vehicles autoritzats. La resta de vehicles hauran de girar cap a l'autovia.

La segona càmera, controla els vehicles que van en direcció a a Palafrugell per la Carretera Vella a partir de l'encreuament amb el Carrer de la Primavera. A partir d'aquest punt, només hi podran accedir els vehicles autoritzats. La resta de vehicles, haurà de girar cap al Carrer de la Primavera i anar en direcció a Palafrugell utilitzant l'autovia.

Veïns i veïnes de la zona

Tots els veïns de la zona del Prat Xirlo han rebut una carta indicant la necessitat de donar d'alta els seus vehicles al sistema de control, per tal que les càmeres d'accés no els multin. Si algun veí, veïna o persona resident encara no ho ha fet, ho pot demanar l'alta dels seus vehicles a través del tràmit següent:

Aquesta sol·licitud s'ha de fer amb una antelació mínima de 24 hores laborables abans del moment de l'accés. En el cas que no es pugui preveure, es disposarà d'un termini màxim de 24 hores laborables després del moment de l'accés per presentar una justificació.

Inici del tram de la Carretera Vella de Calella amb control d'accés

Darrera actualització

dimecres, 03 juliol 2024 13:41

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons