Ja hem votat... i ara què?

Can Bech número 45 octubre-novembre 2015

És just començar aquest escrit amb un sincer agraïment a tots els ciutadans que ens vau votar el passat 27 de setembre.

Gràcies a vosaltres, a Palafrugell hem multiplicat por 4,5 els nostres resultats respecte a les anteriors votacions autonòmiques de 2012.

I és molt important destacar que cap altra força política a Palafrugell ha aconseguit ni tan sols acostar-se a aquest creixement i que Ciutadans en Palafrugell ha estat el segon partit més votat, rere de la coalició Junts Pel Sí i superant el PSC.

Però, és clar, després d'aquests resultats, ara resulta que tothom ha guanyat i que tot el món està content.

No ens enganyem, només Ciutadans ha superat les expectatives d'escons que li donaven tots els sondejos i una vegada més s'ha demostrat que és possible aconseguir l'èxit quan es treballa adequadament i s'expliquen les coses amb claredat, sense tant de soroll, sense enganyar l'electorat i sense tenir corrupció.

Cada vegada, més veïns a Palafrugell ens demostren que ja ens consideren una alternativa seriosa para canviar "les fites" que han aconseguit fins ara la coalició de 2 partits i 2 associacions que representen el "Junts Pel Sí"... i que són:

  1. Fracturar i dividir greument la societat catalana.
  2. Anar perdent escons cada vegada que hi ha eleccions.

I és que 3 eleccions en 5 anys ja comencen a ser un seriós problema i per a acabar d'arrodonir-lo, ara ens prometen unes altres d'aquí a 18 mesos. Bravo pels nostres dirigents!!! Aquets són els que ens portaran a la "terra promesa on diuen que brolla llet i mel".

Siguem seriosos... "això no té fàcil solució"... i ja és l'hora que s'acabi aquesta histèria col·lectiva que ens està dividint com a poble i que no succeïa des de feia molts anys.

I a l'Ajuntament de Palafrugell... què pot passar ara? Recordem una vegada més que la majoria són 11 regidors. Tenim el PSC i ERC amb 7 cadascun. CiU (ja fragmentat) amb 5 (3 de Convergència y 2 d'Unió). I per últim, Entesa i Ciutadans amb 1 cadascun.

Ara, el senyor Gómez, tinent d'alcalde, s'ha donat de baixa d'Unió (això és un fet) i Unió es queda només amb 1 (això és un altre fet).

La pregunta del milió és: Què succeiria si el senyor tinent d'alcalde es passa a Convergència? (ho diem com una hipòtesi).

I si el senyor tinent d'alcalde dóna suport als postulats independentistes dels regidors de Convergència i d'ERC? (això és una altra hipòtesi).

S'imaginen una possible moció al senyor alcalde promoguda pels 7 regidors d'ERC i que aquesta tingués el suport dels 3 regidors de Convergència i pel senyor tinent d'alcalde? (això és la última hipòtesi, però és que, casualment sumen 11).

Per això la pregunta de l‘encapçalament... i ara què?

Amb el vostre suport, de militants, simpatitzants i amics de Ciutadans, estem convençuts que, d'aquí en endavant, anirem posant seny al nostre poble (Palafrugell), a la nostra autonomia (Catalunya) i al nostre país (Espanya).

Postdata: La farola del carrer de Joan Capri, núm. 39, segueix trencada i ningú se'n ocupa de reparar-la, (com ja vam informar fa dos mesos)... Quan estigui arreglada us ho farem saber.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons