Estem en crisi

Can Bech número 47 febrer-març 2016

Segurament tots havíem brindat aquest cap d'any perquè la crisi que venim patint des de ja fa massa anys s'allunyés definitivament del nostre entorn, de les nostres converses i de la nostra ment.

Però el nou any ens ha deixat una trista realitat, i és que no únicament tenim una crisi, en tenim, fins a tres.

En primer lloc, tenim una crisi territorial

Ara els catalans ja no en tenim prou (com havia estat sempre) entre ser de dretes o d'esquerres, o rojos o blaus, del Barça o de l'Espanyol, NO..., ara també hem de ser separatistes o constitucionalistes. Ens estem dividint cada cop més entre nosaltres i, és clar, així ens va, davant una opinió pública tant nacional com internacional, que cada vegada ens entén menys.

En segon lloc, tenim una crisi econòmica

Pot ser cert que estem repuntant tal i com ens diuen aquells que d'això hi entenen molt, però la realitat per a la gran majoria de nosaltres és que això no es tradueix en més treball, en majors ingressos i, per tant, en més alegria per poder arribar a final de mes.

I en tercer lloc, tenim una crisi política

Després de tantes eleccions aquest darrer any, ara ens preguntem si els nostres polítics estan entenent alguna cosa d'allò que els ciutadans hem expressat a les urnes amb el nostre vot.

No és cert que vulguem un gran canvi, el que volem és una gran estabilitat, una gran serietat, una gran eficiència per als temes que realment importen i una gran rapidesa per què ens treguin d'aquestencallador en el qual estams immersos.

I ara ve la trista realitat que comentàvem a l'inici, i és que els nostres polítics NO han entès el nostre vot. Tres quartes parts dels ciutadans preferim una gran coalició que ens doni seguretat i estabilitat en els propers anys i no llenci per la borda les incipients millores que tant ens està costant assolir.

I només una quarta part prefereix l'experiment que ens governi un grup divers de persones que anhelen més el seu propi poder (que les urnes no els hi ha donat) que tractar d'estabilitzar un País que cada dia que passa s'allunya una mica més d'aquell que coneixíem fa, tan sols, deu o quinze anys.

Des de Ciutadans Palafrugell, volem reiterar, que només pensant en el benestar general de tots i actuant per a millorar la seguretat familiar que tant necessitem aconseguirem sortir-nos del repte més important que està vivint la nostra democràcia... i si no són capaços d'aconseguirho, ja sabem el que pertoca... noves sigles, noves coalicions, nous invents... i noves eleccions.

P.D. El fanal del carrer Joan Capri 39-43, segueix trencat (i ja porta vuit mesos). Tant punt com els responsables es dignin arreglar-ho, us ho farem saber.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons