Els temes importants del municipi

Can Bech número 46 desembre 2015-gener 2016

Des de Ciutadans Palafrugell, volem dedicar aquestes primeres línies a les víctimes innocents que el passat 13 de novembre van veure truncat el seu futur a mans de la barbàrie terrorista que est amenaçant el món lliure. Per a ells, el nostre record i el nostre més sincer condol als seus familiars. I per als terroristes, el nostre més enèrgic menyspreu. El nostre major és que tots els països i tots els partits polítics ens mantinguem units fins aconseguir la seva completa derrota i desaparició.

Evidentment, aquests fets luctuosos van eclipsar momentàniament l'actualitat per la qual es movem en la nostra estimada Catalunya. Però cal recordar que, des del nostre anterior escrit en aquesta revista, han succeït fets realment importants i que, depenent del seu desenllaç final, podrien condicionar el nostre model de vida en el futur.

El passat 9 de novembre, el Parlament de Catalunya aprovà uns acords anticonstitucionals, emparant-se en que estan complint el mandat dels catalans i oblidant que més del 52 per cent dels catalans NO VOLEM LA INDEPENDÈNCIA. Però com a Junts Pel Si li donen suport 10 diputats antisistema (només per a temes independentistes) doncs passa això... surt que SI en contra de la majoria de persones que volem un NO.

Donat que és per tots conegut que aquest acord del Parlament, no servirà per a res, doncs és anticonstitucional, no ens estendrem més sobre el tema.

I a Palafrugell, sembla que això d'ocupar-nos de las coses de menor importància, porta camí de convertir-se en un hàbit en aquesta legislatura.

Primer fou l'acord de penjar una bandera no oficial a l'Ajuntament; això es veu que és molt important per al bon funcionament del nostre poble.

Després fou l'acord de canviar el nom de dos carrers del nostre poble sense, si tant sols, demanar l'opinió dels veïns afectats, ni informar dels diversos problemes que els hi comportaria aquesta decisió. Veurem quina serà la seva següent ocurrència.

Per contra hi ha temes que sembla no tenen tanta importància, com:

  • Que els veïns no tinguem que pagar la zona blava a l'hiverrn, com ja passa en altres municipis veïns
  • Que no ens veiem exposats al vandalisme d'alguns amb els cotxes aparcats
  • Que las zones poc il·luminades del poble siguin millorades en allò que sigui possible
  • Que quan s'arreglen els clots d'alguns carrers la solució sigui millor que un simple nyap

Total, fins d'aquí uns anys no torna a haver eleccions.

Per això, des de Ciutadans Palafrugell volem demanar seny als nostres governants municipals, que se'n adonin que els temes que realment ens preocupen com a veïns és constatem que en el poble es respira la sensació que les coses comencen a anar una mica millor, que s'obren noves botigues, que les que ja hi són fan més calaix i que l'estat general del poble va millorant. I això no s'aconsegueix canviant noms de carrers, ni amb altres ocurrències per l'estil.

P.D. La farola del carrer Joan Capri 39-43, continua trencada (i ja van sis mesos) ningú es preocupa de reparar-la i per les nits fa soroll com si tingués algun fals contacte... Tan punt els responsables es dignin arreglar-la, us ho farem saber.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons