Camí de ronda dels Tres Pins a Sant Sebastià

Aquest itinerari va des de la zona est de Calella de Palafrugell fins a la muntanya de Sant Sebastià, passant per Llafranc. Des dels Tres Pins s'agafa el camí de ronda en direcció cap a Llafranc. El camí permet gaudir de la tranquil·litat del paratge. Es passa per la Marineda, el passeig de Xavier Miserachs i un cop s'arriba a la plaça de la Marinada, es baixa per les escales de Garbí que porten al passeig Francesc de Blanes i al passeig de Cípsela on es troba la badia de Llafranc.

Es continua per les escales del costat del port de Llafranc i després de superar un tram d'escales cal seguir la carretera que puja fins a la muntanya de Sant Sebastià. Un cop s'arriba al mirador de davant del far, es pot contemplar una vista panoràmica de Calella i de Llafranc. Es continua per un petit tram més i s'arriba a l'esplanada de Sant Sebastià. Si es mira el mar des del mirador, es veu la línia de l'horitzó corbada per un curiós efecte òptic.

El tram de Llafranc a la muntanya de Sant Sebastià es pot fer amb un vehicle si no es vol pujar a peu. Si es fa tot el recorregut caminant, es pot trigar aproximadament uns 45 minuts.

Més informació

  • Recorregut: Des dels Tres Pins (Calella) fins a la muntanya de Sant Sebastià
  • Distància: 2,5 km
Muntanya de Sant Sebastià

Localització

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?