Camí de ronda de Cala Pedrosa a Aigua Xelida

Aquest tram va des de la cala Pedrosa fins a la cala d'Aigua Xelida, passant per la platja de Tamariu. Des de Cala Pedrosa, seguint per les escales que surten de la platja i s'enfilen cap al nord, sense deixar el GR-92, s'arriba a la Musclera i a la Perica, on sovintegen pescadors de canya. Tot seguit, s'arriba a Tamariu. Des d'aquí no es pot continuar cap al nord pel camí de ronda per la costa.

Una opció és continuar a peu des de Tamariu. Es pot seguir pel carrer dels Pescadors, pujar unes escales, seguir pel carrer del Port de la Malaespina i travessar l'Illa Negra fins arribar al carrer de l'Illa Blanca. Allà, cal agafar el camí de ronda que porta fins a la cala d'Aigua Xelida.

L'altra opció per arribar a la cala d'Aigua Xelida és anar per carretera amb vehicle. Per carretera, cal agafar el carrer dels Pescadors, trencant pel carrer d'Aigua Blava i seguint l'avinguda de Vicenç Bou. Allà s'hi troba una rotonda, i cal seguir pel carrer del Montgrí i el carrer de l'Avi Xaixu fins al final, on s'agafen unes escales que porten a la cala d'Aigua Xelida.

Si es fa tot el recorregut a peu, es pot trigar aproximadament unes dues hores.

Més informació

  • Recorregut: Des de la cala Pedrosa fins a la cala d'Aigua Xelida
  • Distància: 4 km
Cala d'Aigua Xelida

Localització

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?