Ple en Directe

Ple en Directe

Des del 2 de desembre de 2009, l'Ajuntament de Palafrugell ofereix en directe, a través d'Internet, les seves sessions plenàries. Cada sessió es pot seguir en directe a la pàgina d'inici d'aquest mateix web i també a Ràdio Palafrugell. La sessió ordinària del Ple té lloc el darrer dimarts de cada mes, a les 19.00 h a la Sala de Plens. Puntualment, l'Ajuntament pot convocar alguna sessió extraordinària.

Participació ciutadana al Ple

L'Ajuntament de Palafrugell obre els plenaris a la participació ciutadana en línia. Tothom que ho desitgi podrà, mitjançant el Twitter, adreçar al Ple precs o preguntes que tinguin relació amb els temes inclosos en l'ordre del dia. A la part final de la sessió, les preguntes rebudes seran formulades pel servei de premsa de l'ajuntament als seus destinataris (alcalde i regidors de l'equip de govern o dels grups de l'oposició) i aquests les respondran.

Simultàniament, també a través del Twitter, s'anirà informant del desenvolupament de la sessió. Es farà mitjançant el perfil de Twitter de l'ajuntament, anomenat @ajpalafrugell. Per poder participar-hi, consulteu el Protocol de participació en línia als plenaris.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons