Josep Piferrer Puig

Primer Tinent d'Alcalde, Regidor delegat de Cultura i Festes i Policia Local, Regidor del nucli de Llofriu, President de la Junta de Govern Local, President de la Comissió informativa de Serveis a les Persones, Coordinador de l'Àmbit de Seguretat Ciutadana

Palafrugell, 1958. Mestre. Casat i amb dos fills. Actualment exerceix a l'escola Pi Verd. En l'àmbit professional, forma part de l'equip de formadors tant de l'ICE de la Universitat de Girona com del Departament d'Ensenyament. I com a director, va ser integrant de diferents òrgans representatius com la Junta Central de directors. Especialista en Educació Física i Esports, fou membre de la primera junta rectora del Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Palafrugell, ha participat, des del seu naixement a finals dels anys 80, en l'organització del Jocs Escolars Locals i actualment col·labora amb el CH Garbí.

Dins l'àmbit associatiu de Palafrugell, va entrar en el consell de redacció que va donar llum a la Revista de Palafrugell en la seva segona etapa, primer com a fotògraf i més tard com a cronista. Excarrosaire, col·laborà durant molts anys amb el Grup de Festes de Primavera en la seva secció Quitxalla. Veterà militant d'ERC de Palafrugell, s'integra l'any 2006 en el grup refundacional de la secció local. Actualment n'és el secretari d'organització. Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2015, i alcalde des del mes de maig de 2017 fins al mes de maig de 2022.

Cultura: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les activitats culturals i la gestió dels equipaments culturals.

Festes: Comprèn els aspectes relacionats amb el foment, la programació i organització de les festes populars i les activitats lúdiques i festives.

Policia Local: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la gestió del servei de la Policia Local, les polítiques de protecció civil.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Josep Piferrer Puig

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons