Campanya gastronòmica La Garoinada

Del 17 de gener al 31 de març

La campanya gastronòmica La Garoinada, que es durà a terme a Palafrugell del 17 de gener al 31 de març de 2020, és una de les més conegudes i de major tradició de les comarques gironines.

La Garoinada va néixer l'any 1992, i el seu producte principal són les garoines. Aquesta campanya té lloc en ple hivern, durant les minves de gener i fins al mes de març, quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

Enguany, els restaurants participants són: L'Arc, La Casona, La Xicra i Xadó (de Palafrugell); El Far, BellaCosta, Llevant, La Llagosta, Llafranch i Terrassa Terramar (de Llafranc); El Balcó de Calella i El Càntir (de Calella de Palafrugell); Es Portió (de Tamariu). El preu dels menús oscil·la entre els 37 i els 45 euros.

Els hotels participants són: Arrels d'Empordà, Can Liret i Casa Peya (de Palafrugell); Alga i Sant Roc (de Calella de Palafrugell); El Far, Llafranch i Llevant (de Llafranc).

A més, també s'ofereixen diferents fórmules per gaudir d'un cap de setmana de menú de garoines, excursió en vaixell, entrades a equipaments culturals, tast de vins i hotel. Els preus d'aquests paquets van dels 67 als 118 euros per persona, en funció dels serveis inclosos. Trobareu més informació al lloc web de La Garoinada.

Campanya gastronòmica La Garoinada

Darrera actualització

divendres, 27 desembre 2019 10:43

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons