Ajuts a entitats esportives per a la participació en activitats esportives federades

Es poden presentar les sol·licituds fins al 30 de setembre

L'Ajuntament de Palafrugell ha obert un programa d'ajuts destinats a les entitats esportives del municipi que participin o hagin participat en activitats esportives federades durant la temporada 2019-2020 o durant el transcurs de l'any 2020.

Es consideren despeses subvencionables aquelles que responguin de manera inequívoca a la naturalesa de l'activitat subvencionada i s'hagin realitzat entre el mes d'agost de 2019 i el mes de juliol de 2020 (ambdós inclosos), per aquelles entitats que la seva temporada esportiva és interanual. Per les entitats que la temporada esportiva es realitza durant l'any natural, les despeses subvencionables seran les que corresponguin entre el mes de gener i el mes de desembre de l'any 2020.

Els ajuts els poden demanar aquelles entitats esportives locals que estiguin inscrites en el Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament de Palafrugell. El finançament màxim de l'activitat serà de fins a un 70% de les despeses. L'import total que l'Ajuntament destinarà a aquests ajuts és de 45.500 euros.

La presentació de les sol·licituds s'haurà de fer de manera telemàtica des del tràmit específic que es troba a la Seu electrònica de l'Ajuntament (https://seu.palafrugell.cat/tramits/ajuts-i-subvencions/ajuts-a-entitats-esportives-per-a-la-participacio-en-activitats-esportives-federades), presentant el model normalitzat que hi ha a la mateixa pàgina. Allà també es podran consultar les bases de la convocatòria i la informació sobre la documentació que cal enviar juntament amb la sol·licitud.

El termini per presentar les sol·licituds és des de l'1 fins al 30 de setembre de 2020, ambdós inclosos. La data màxima per tal de poder presentar els justificants de les subvencions que siguin atorgades, serà el dia 31 de març de 2021.

Camp de futbol del Gregal

Darrera actualització

dijous, 03 setembre 2020 12:32

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons