Afectacions a la circulació a causa de les obres al carrer de les Manufactures del Suro

Està previst que aquesta segona fase finalitzi a finals de setembre

Amb motiu de la segona fase de les obres que s'estan executant al carrer de les Manufactures del Suro, en el tram comprès entre el carrer de Pi i Margall i el carrer del Terme, i que afecta la circulació de vehicles per l'esmentat tram de carrer, us informem que:

  • A partir del dia 7 de setembre de 2020, i fins a finals del mateix mes, es procedirà al tall del carrer de les Manufactures del Suro a l'alçada del carrer Pi i Margall fins al carrer del Terme. És per això que l'accés als carrers adjacents d'aquest tram afectat per l'obra romandrà tallat al trànsit i només serà de pas exclusiu per a les persones veïnes residents, tant en sentit d'entrada com de sortida.
  • Els vehicles de les persones veïnes dels habitatges del carrer de les Manufactures del Suro, en el tram afectat per l'obra, no podran accedir als seus garatges i hauran d'estacionar els vehicles en els espais públics propers als seus domicilis, i només podran accedir a peu als seus habitatges.
  • Els vehicles dels veïns del carrer de La Garriga, en el tram comprès entre carrer de Torretes fins al carrer de les Manufactures del Suro, hauran d'entrar i sortir pel mateix carrer. Per aquest motiu, hauran d'adoptar les mesures de seguretat adients a la circulació circumstancial de doble sentit.
  • Els vehicles dels veïns del carrer de Joan Capri, en el tram comprès entre carrer de les Brigades Internacionals fins al carrer de les Manufactures del Suro, hauran d'entrar i sortir pel mateix carrer. Per aquest motiu, hauran d'adoptar les mesures de seguretat adients a la circulació circumstancial de doble sentit.
  • Els vehicles dels veïns del carrer de Joan Fuster, en el tram comprès entre carrer de les Brigades Internacionals fins al carrer de les Manufactures del Suro, hauran d'entrar i sortir pel mateix carrer. Per aquest motiu, hauran d'adoptar les mesures de seguretat adients a la circulació circumstancial de doble sentit.
  • Els vehicles dels veïns del carrer del Terme, en el tram comprès entre carrer de Manel Viusà fins al carrer de les Manufactures del Suro, hauran d'entrar i sortir pel mateix carrer. Per aquest motiu, hauran d'adoptar les mesures de seguretat adients a la circulació circumstancial de doble sentit.
  • Provisionalment, i fins que finalitzin els treballs del carrer de les Manufactures del Suro, el carrer de les Brigades Internacionals romandrà en sentit únic de circulació, des del carrer de Joan Capri fins al carrer de Joan Fuster. D'aquesta manera, es podrà estacionar al marge esquerre del carrer, que té sentit de pujada.
  • Provisionalment, i fins que finalitzin els treballs del carrer de les Manufactures del Suro, el carrer de Manel Viusà romandrà en sentit únic de circulació, des del carrer de Joan Fuster fins al carrer de Joan Capri. D'aquesta manera, es podrà estacionar al marge dret del carrer, que té sentit de baixada.
  • El carrer de Joan Capri, romandrà amb estacionament autoritzat a la dreta, en direcció al carrer de les Manufactures del Suro.
Carrer de les Manufactures del Suro en direcció al carrer del Terme

Darrera actualització

divendres, 04 setembre 2020 11:30

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons