Campanya 'Palafrugell Comerç. Units amb el comerç'

La ciutadania ja pot utilitzar l'import assignat als comerços adherits

L'Ajuntament de Palafrugell ha posat en marxa la campanya Palafrugell Comerç. Units amb el comerç per ajudar a les famílies empadronades al municipi i alhora reactivar el sector del comerç local, i poder pal·liar així els efectes causats per la COVID-19 i la declaració de l'estat d'alarma.

L'ajut, de caràcter universal, consisteix en l'assignació d'un import a totes les unitats familiars que constin empadronades al municipi abans de l'1 de gener de 2020. Els imports varien entre els 10 i els 40 euros en funció del nombre de persones de la unitat familiar.

En el cas de famílies que tinguin algun membre de la unitat familiar que estigui en situació d'atur, ERTO o rebi una pensió no contributiva, l'import assignat pot ser de fins a 80 euros. Ara bé, cal que les famílies que tinguin un membre que estigui en aquesta situació ho hagin comunicat a l'ajuntament abans del 15 de setembre.

Totes les famílies rebran a casa seva una carta informant de l'import que els ha estat assignat. Aquest import el podran utilitzar des de l'1 de setembre fins al 31 d’octubre de 2020. També es recomana que s'instal·lin l'app Palafrugell Comerç als seus dispositius mòbils, i s'hi registrin per tal de poder consultar el saldo disponible, així com la relació d'establiments adherits a la campanya.

Quan alguna família vulgui utilitzar l'import (o una part de l'import) en un dels comerços adherits, caldrà que la persona receptora de l'ajut s'identifiqui amb el seu NIF i així el comerç li farà el corresponent descompte. L'import mínim a descomptar en cada compra és de 5 euros.

Us recomanem que us instal·leu, al mòbil de la persona receptora de l'ajut, l'app Palafrugell Comerç, i us hi registreu. Per fer el registre és necessari disposar d'una adreça de correu electrònic, doncs allà us enviaran un missatge de confirmació. D'aquesta manera podreu consultar, còmodament des del mòbil, l'import disponible i també la relació d'establiments adherits a la campanya.

App 'Palafrugell Comerç'

Darrera actualització

dilluns, 28 setembre 2020 08:01

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons