Subvencions per a la realització d'activitats extraescolars

Presentació de sol·licituds de l'1 al 13 de setembre

De cara al curs 2019-2020 l'Ajuntament de Palafrugell obre un programa d'ajuts per a activitats extraescolars. Aquestes subvencions tenen com a objectiu fomentar la participació dels infants i joves en projectes o activitats extraescolars del municipi, evitant que ningú en quedi exclòs per motius econòmics o de caire social.

Les aportacions van destinades a nens/es i adolescents d'entre 6 i 16 anys, empadronats al municipi i que vulguin participar a les activitats organitzades per les diferents àrees de la corporació municipal o bé per les associacions i entitats inscrites en el registre municipal d'associacions de l'Ajuntament. També se'n podran beneficiar aquells joves d'entre 14 i 24 anys inscrits en activitats de dinamització juvenil de Can Genís i a les aules d'Art, Teatre i Dansa de l'Àrea de Cultura.

El període de presentació de sol·licituds estarà obert entre l'1 d'agost i el 13 de setembre de 2019, i aquestes es podran presentar físicament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) o bé telemàticament a través de la Seu electrònica. Només es podrà presentar una sol·licitud per infant o jove i per a una única activitat extraescolar.

Podeu consultar les bases d'aquestes subvencions per a activitats extraescolars i més informació sobre com realitzar el tràmit a l'enllaç que trobareu a la dreta d'aquesta pàgina.

 

Aula de Teatre

Darrera actualització

dijous, 01 agost 2019 08:58

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons