Nou punt d'assessorament energètic a Palafrugell

Atendrà un divendres al mes a l'Oficina d'Habitatge

Aquest mes de desembre entra en funcionament a l'Oficina d'Habitatge de Palafrugell un nou Punt d'Assessorament Energètic que s’adreça a tota la població de Palafrugell i especialment a aquelles persones que pateixen pobresa energètica o són vulnerables de patir-la.

S'hi pot adreçar qualsevol ciutadà que vulgui informar-se sobre els seus drets energètics i rebre consells per reduir els sobrepreus de les factures dels subministraments bàsics.

El Punt atendrà un divendres al mes i oferirà els serveis següents:

  1. Taller Com estalviar en els subministraments de la llar. Sessió oberta i gratuïta on s'ensenyen bones pràctiques i consells d'estalvi i eficiència energètica que permeten a les famílies reduir la despesa de les seves llars, així com informació sobre com optimitzar la factura i els ajuts disponibles. És convenient que els assistents al taller portin una factura seva de llum i gas. Després de la xerrada hi haurà un espai per resoldre dubtes individuals.
  2. Servei d'assessorament individual. S'oferirà atenció individualitzada en aquells casos que requereixin d'una orientació més personalitzada sobre el consum energètic, així com la resolució de problemàtiques vinculades a la contractació o als rebuts dels subministraments de llum i gas.

Informació

Podeu demanar cita per l'assessorament individual a l'Oficina d'Habitatge, ubicada al carrer de Martí Jordi Frigola, locals 38 i 39 (Centre Comercial Les Palmeres).

Els propers dies d'atenció (al matí) seran el divendres 15 de desembre, el divendres 19 de gener i el divendres 16 de febrer.

Imatge d'una bombeta encesa

El proper taller Com estalviar en els subministraments de la llar tindrà lloc el divendres 15 de desembre de 2017 al Centre Municipal d’Educació, de les 11 a les 12.30 h.

Darrera actualització

dilluns, 04 desembre 2017 12:00

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell
Institut Municipal d'Esports de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Fundació Palafrugell Gent Gran
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons