Tancament de la circulació de vehicles al carrer Pintor Joan Serra de Calella

Degut a les obres d'urbanització del PMU carrer Chopitea - avinguda Antoni J. Rovira

L'Ajuntament informa que el dia 28 de novembre s'iniciaran les obres d'urbanització del Pla de Millora Urbana (PMU) del carrer Chopitea i avinguda Antoni J. Rovira, de Calella de Palafrugell.

L'àmbit d'actuació abasta, per una part, els terrenys situats a l'encreuament del carrer Chopitea i l'avinguda Antoni J.Rovira, i per l'altra part, els terrenys de l'illa definida pels carrers Chopitea, Pintor Joan Serra i Ermità Corbera.

Es redissenyaran les seccions dels carrers Pintor Joan Serra i Ermità Corbera, s'augmentarà l'amplada de les voreres en tots els vials, es plantarà arbrat al llarg dels carrers i es completarà la urbanització del carrer Ermità Corbera.

Les obres començaran pel tram del carrer Pintor Joan Serra i l'accés a les propietats només es podrà fer a peu per la vorera de la façana sud. L'accés rodat de vehicles no serà possible i ni tampoc l'entrada de vehicles als garatges mentre durin les obres.

També es canviarà la ubicació dels contenidors d'escombraries dels carrers Pintor Joan Serra i Ermità Corbera. Feu clic damunt la imatge per tal de veure el plànol amb la nova ubicació dels contenidors.

Està previst que les obres d'urbanització tinguin una durada de quatre mesos i mig. Durant el transcurs de les obres, el carrer Pagell s'habilitarà de doble sentit i, per tant, no s'hi podrà aparcar.

Darrera actualització

dijous, 24 novembre 2016 12:11

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?