Bases del 55è Carroussel Costa Brava

Tindrà lloc el 4 de juny de 2017 a Palafrugell

El 55è Carroussel Costa Brava de Palafrugell, que se celebrarà el diumenge 4 de juny de 2017, és un acte organitzat per una Comissió organitzadora, formada per membres designats per l'Ajuntament de Palafrugell, amb l'ajuda i participació activa de l'Associació de Carrossaires de Palafrugell.

En aquesta pàgina podeu consultar les bases del concurs de carrosses i comparses del 55è Carroussel Costa Brava. Les inscripcions s'hauran de fer omplint i enviant el formulari que també trobareu en aquesta pàgina. Cal omplir, desar i enviar el formulari de la manera següent:

 • Adjuntant el formulari a un missatge de correu electrònic adreçat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

S'estableix com a data màxima d'inscripció, per poder participar al Carroussel Costa Brava amb dret a premi, el dia 30 d'abril de 2017.

  Important

  El formulari té uns espais (requadres grans) on poder-hi adjuntar la còpia digitalitzada de la documentació següent:

  • Un esbós del projecte
  • Pòlissa d'assegurança
  • DNI de la persona responsable de la colla
  • Permís de conduir de la persona que porti la carrossa (si n'hi ha)
  • Signatura de la persona responsable
  • Altra documentació que volgueu adjuntar

  Cal digitalitzar aquesta documentació mitjançant un escàner i que cada fitxer resultant estigui en format JPG. Si no voleu utilitzar un escàner també podeu fer una foto a la documentació utilitzant una càmera (per exemple, la del telèfon mòbil). Però és molt important que la documentació digitalitzada es vegi bé.

Darrera actualització

dimarts, 02 maig 2017 08:31

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?