I Premi de fotografia 'Palafrugell és educació'

Bases

Entenent l'educació corn un procés que es produeix al llarg i ample de la vida, la Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais per aprendre. Hom s'educa no només a les escoles sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc.

Participació

Poden participar-hi totes les persones a partir de 16 anys que ho desitgin, sempre que els seus treballs s'ajustin a les bases.

Lloc i termini de presentació

El termini de presentació és de l'1 de febrer al 19 de març a les 23.59h.

Cal enviar les fotografies a l'adreça electrònica següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Molt important: En el correu, s'han d'indicar les dades de la persona participant (nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i NIF), el títol de la fotografia o les fotografies i també el lloc i la data on es va o van realitzar.

A la cara de la imatge no es podrà afegir cap símbol que pugui identificar l'autor, com signatures, nom, títol, etc.

Característiques de les fotografies i format de presentació

  • Temàtica: les imatges han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu.
  • Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites o no haver estat mai guanyadores de cap concurs, i no poden haver estat publicades en cap mitjà.
  • Les imatges poden ser en color o en blanc i negre.
  • Les fotografies només poden tenir els ajustaments bàsics (nivells o corbes, saturació, enfocament contrast i retall). No s'admetran fotomuntatges ni tècniques agressives que distorsionin la realitat. Tampoc s'acceptarà que portin noms, dates o marcs afegits.
  • Les fotografies han de ser en format digital presentades en format JPG. Mides: el costat més llarg ha de ser 2.500 píxels com a màxim, ha de tenir 254 DPI de resolució, i un pes màxim de 2 MB.

Jurat

El jurat està format per dos membres de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell, tres persones de reconegut prestigi en el món de fotografia i dues persones del món educatiu.

El jurat es reserva el dret de declarar desert algun dels premis.

Les fotografies presentades seran avaluades segons l'adequació a la temàtica i la qualitat artística.

Premis i anunci del resultat

Els premis seran bescanviables en vals en establiments de fotografia, llibreries, esports i informàtica de Palafrugell, per valor de:

  • 1r premi: 300 euros
  • 2n premi: 150 euros
  • 3r premi: l00 euros
  • 4t premi: lot de llibres
  • 5è premi: lot de llibres

Les persones participants només poden optar a un sol premi.

Les persones guanyadores seran informades per telèfon o correu electrònic dies abans del lliurament dels premis, que es farà en un acte públic al Centre Municipal d'Educació el dia l5 d'abril de 20l8 a les 19 h.

L'acta del veredicte s'enviarà per correu electrònic a totes les persones participants.

Drets d'imatge

Els participants es responsabilitzen totalment de la no existència de drets a tercers en les fotografies presentades i de tota reclamació per drets d'imatge. Per tant, l'Ajuntament de Palafrugell s'eximeix de qualsevol responsabilitat davant la reclamació pels drets d'imatge a tercers.

Les fotografies presentades podran ser utilitzades per l'Ajuntament de Palafrugell, i aquest estarà obligat a posar el nom de l'autor o autora. També es reserva el dret a realitzar les modificacions necessàries per a la seva adaptació als suports, tècniques i mides que calguin.

Exposició de les obres

Les fotografies guanyadores s'exposaran en paper fotogràfic i emmarcades, en el Centre Municipal d'Educació, del 6 d'abril al 6 de maig.

Observacions

La participació del concurs implica l'acceptació d'aquestes bases, la interpretació de les quals queda supeditada, en cas de dubte, a la resolució del jurat.

Els organitzadors es reserven el dret d'introduir les modificacions que creguin oportunes i resoldre qualsevol contingència no prevista.

I Premi de fotografia 'Palafrugell és educació'

Darrera actualització

dijous, 25 gener 2018 14:02

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?