Festival Temporada Alta

Dos espectacles teatrals tindran lloc a Palafrugell

El Festival Temporada Alta és un festival de teatre que té lloc durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. La majoria dels seus espectacles es programen a diferents espais de les ciutats de Girona i Salt, però d'altres es programen a diferents poblacions poblacions de les comarques gironines com Banyoles, Bescanó, Torroella de Montgrí i Palafrugell.

Els espectacles que durant l'edició d'enguany es faran a Palafrugell són els següents:

La autora de Las meninas

Dimecres, 11 d'octubre a les 20.30 h
Teatre Municipal de Palafrugell
L'actriu Carmen Machi interpreta una reconeguda monja copista que rep l'encàrrec de l'Estat espanyol de pintar una còpia exacta de l'obra mestra de Velázquez. L'Estat ha trobat un comprador per a l'original després que una profunda crisi econòmica hagi obligat el govern a desfer-se del seu patrimoni artístic. Una comèdia que reflexiona sobre el valor de l'art, el mal us del poder, les conviccions socials i la vanitat.


Un tret al cap

Dissabte, 25 de novembre, a les 20.30 h
Teatre Municipal de Palafrugell
Una història amb la censura com a motor dramàtic de l'obra. Censura en l'àmbit públic i professional del periodisme i també en l'íntim i privat de la família. Una història amarga i tendra protago­nitzada per tres dones (les actrius Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo): una periodista acomiadada pel seu diari per tenir una veu massa pròpia, la seva germana gran, que només pensa viure els darrers anys de la seva vida en plenitud, i una víctima que es presenta amb l'exigència que el seu cas tingui ressò públic. Totes tres han arribat a un carreró sense sortida amb la veritat i sinceritat com única via per avançar.


El Festival Temporada Alta programa enguany, de l'11 d'octubre fins al 10 de desembre, fins a prop de 100 espectacles de teatre, música, dansa, circ i cinema.

Darrera actualització

dilluns, 25 setembre 2017 11:33

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?