38è Concurs de Pessebres

Inscripcions fins al 18 de desembre

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell organitza la 38a edició del Concurs de Pessebres.

Bases

  1. Poden presentar pessebres a concurs tots els palafrugellencs i palafrugellenques que ho desitgin, individualment, col·lectivament o a l'empara de qualsevol entitat ciutadana.
  2. Els pessebres podran ser muntats en domicilis particulars o en locals comercials o d'ús públic, i no estan subjectes a cap limitació pel que fa a les seves mides.
  3. La participació es dividirà en pessebres de caire artístic, monumental i popular, tenint en compte els materials emprats en la seva elaboració així com el caire que s'atorgui a les composicions.
  4. Les inscripcions es podran fer a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, carrer de Santa Margarida, 1, Teatre Municipal de Palafrugell (TMP), telèfon 972 611 172, o bé per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini acabarà el dia 18 de desembre a les 13.00 h.
  5. El jurat visitarà els concursants per tal d'emetre el veredicte oportú. La data de visita els serà comunicada oportunament.
  6. Els tres primers classificats de cada modalitat seran premiats amb lots de llibres i tots els inscrits rebran un diploma per la seva participació.
  7. Els premis es lliuraran en el decurs d'un acte, del qual se n'informarà oportunament als participants.
Imatge d'un pessebre

Darrera actualització

dilluns, 04 desembre 2017 13:01

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?