2a Jornada d'Oportunitats Laborals

Per posar en comú les necessitats de personal d'empreses amb persones aspirants prèviament seleccionades

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) organitza la 2a Jornada d'Oportunitats Laborals per oferir a les empreses amb necessitats de personal l'oportunitat d'entrevistar persones candidates que compleixin amb els requisits definits, en un mateix espai i dia.

La Jornada tindrà lloc el dimecres 7 de març, al teatre del Centre Fraternal, i permetrà a les empreses realitzar un entrevista ràpida a les persones aspirants prèviament seleccionades per l'IPEP.

Les empreses amb llocs de treball vacants es poden inscriure mitjançant el Formulari d'inscripció fins al diumenge 4 de febrer, tot especificant el nombre d'ofertes de treball i els requisits específics prioritaris per a cadascuna, amb el compromís que les vacants siguin reals i amb necessitat d'incorporació durant els propers mesos.

Les vacants disponibles es podran consultar al web de l'IPEP, www.ipep.cat.

Totes aquelles persones aspirants que es vulguin inscriure, hauran de seguir el procediment següent:

 • Verificar que compleixen els diferents requisits que es demanen a l'oferta
 • Anotar el número de les ofertes que els interessen
 • Comprovar que tinguin el currículum actualitzat
 • Enviar un missatge a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb les dades següents:
  1. Nom i cognoms
  2. Adreça de correu electrònic i telèfon
  3. El número de cada oferta que li interessi i per a les quals compleix amb el perfil demanat (màxim 5 ofertes)
  4. Adjuntar el currículum

Les persones aspirants a alguna de les ofertes disponibles es podran inscriure fins al dimecres 21 de febrer, seguint el procediment indicat anteriorment. A partir de llavors, i fins al dia 7 de març (en què es realitzarà la Jornada), des de l'IPEP es filtraran les candidatures, comprovant en els currículums que es compleixin els requisits que l'empresari hagi definit a la inscripció.

Les persones aspirants hauran de portar imprès el seu currículum, tantes còpies com entrevistes se'ls hagin concedit.

Una vegada finalitzada la jornada, durant les setmanes posteriors, es realitzaran formacions específiques gratuïtes de diverses tipologies a les quals podran accedir tant les persones seleccionades a la Jornada d'Oportunitats Laborals com altres persones treballadores, ja siguin fixes discontinus o en actiu, per tal de poder millorar les seves aptituds professionals.

2a Jornada d'Oportunitats Laborals

Darrera actualització

dijous, 08 febrer 2018 12:00

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?